Közzétette - Kategória - Kisvárda, Vásárosnamény hírei, Vezér cikkek

II. Kisvárdai Kulturális Roma Nap


II. Kisvárdai Kulturális Roma Nap (6)

Kisvárda – A kisvárdai Várszínpad adott otthont a II. Kisvárdai Kulturális Roma Nap programjainak, melyet a Kisvárda Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete szervezett.

Az esemény a cigány himnusszal kezdődött Dancs Nikolett és a nagykállói autentikus zenekar előadásában. Az ünnepélyes megnyitót megtisztelte jelenlétével: Leleszi Tibor, Kisvárda város polgármestere, a rendezvény fővédnöke; Baracsi Endre, a Szabolcs- Szatmár -Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke; Dr. Barnai Sándor r. ezredes, kisvárdai rendőrkapitány; Id. Lakatos István, a kisvárdai Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke;Balogh Ernő, Balogh Pál és Tóth Pál, az Országos Roma Önkormányzat képviselői; Berki Dezső, a kisvárdai Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökhelyettese, Ifj. Lakatos István és Csiki Gábor, a kisvárdai Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselői.

A kulturális műsorban sok tehetséges táncos és énekes lépett színpadra egyénileg, illetve csoportosan. A helyi és térségi lakosú fellépők emléklappal és ajándékkosárral tértek haza. A party-sátorban élő cigány zene mellett, étellel, frissítő üdítővel ajándékoztuk meg a résztvevőket, a gyerekeknek külön arcfestéssel, trambulinnal, ugrálóvárral és lovas kocsikázással kedveskedtünk.

Minden támogatónknak ezúton is köszönjük, hogy segítette az II. Kisvárdai Kulturális Roma Nap megrendezését. Fő támogatónk: Leleszi Tibor, Kisvárda város polgármestere. További támogatóink: Major Tamás önkormányzati képviselő és Kisvárda Város Képviselő-testülete.

[slideshow_deploy id=’109349′]

Kisvárda Város Roma Nemzetiségi
Önkormányzat Képviselő-testülete


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük