Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
10 éves fennállását ünnepelte a Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend (8)
10 éves a Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend. 2002-ben rögzíttette a magyar élelmiszerkönyv hivatalosan a pálinka nevet és teremtődött meg az a törvényi háttér, melynek köszönhetően a pálinka elindult egy szabályozott és minőségi fejlődés útján. 2004 tavaszán megalakult az országos, ezt követően pedig a Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend. A tagok a kerek évfordulót pénteken ünnepelték Nyíregyházán. Ennek tiszteletére Kéry Péter operatőr, rendező egy filmet is készített Szabolcs-Szatmár-Bereg aranya – Pálinka címmel, amit le is vetítettek az ünnepségen. A lovagok minden évben az új pálinka ünnepén egy új tagot választanak soraikba, aki hasonlóan elkötelezett a párlat iránt.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!