fejlesztesek Vasarosnameny
1 órán belül elfogták a gépkocsitolvajt Mátészalkán
Mátészalka – Az őri gyanúsítottat a Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai bűnügyi őrizetbe vették, az eltulajdonított személygépkocsit lefoglalták.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást M. R. 20 éves őri lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2017. február 11-én egy mátészalkai parkolóból eltulajdonított egy lezáratlanul hagyott Suzuki típusú személygépkocsit. A rendőrség a bejelentést követően a feltételezett elkövetőt egy órán belül beazonosította és őri lakásában elfogta. A férfi házának udvarán a rendőrök az eltulajdonított gépkocsit megtalálták és lefoglalták. A rendőrök M. R. őri lakost gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!